Barion Pixel

Szállítási információk

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését webáruházunkon keresztül eljuttatja hozzánk. Rendeléséről visszaigazolást küldünk e-mailben. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik.

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerül feltüntetésre.

A szállítás módja és költségei

Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási költséget és az áru átvételekor fizetendő összeget. Webáruházunkban a megrendelt termékek átvételére többféle lehetősége van:

 • Személyes átvétel üzleteinkben - Jellezzük Önnek e-mailben, ha a megrendelt termékek megérkeztek az Ön által megjelölt üzletünkbe, és ott átveheti azokat.

 • Kézbesítés futárszolgálattal - A futárszolgálat (Royal-Futár) mindenkori díjszabása alapján meghatározott szállítási költséget kell fizetnie.
   
  Futárszolgálat díjszabása
  Súly Szállítási költség
  0.0-3.0 kg 2.060,-Ft
  3.1-5.0 kg 2.210,-Ft
  5.1-10.0 kg 2.390,-Ft
  10.1-15.0 kg 2.640,-Ft
  15.1-20.0 kg 2.970,-Ft
  20.1-25.0 kg 3.330,-Ft
  25.1-30.0 kg 3.870,-Ft
  30.1 kg felett 3.870,-Ft
  +100,-Ft/kg

  A kiválasztott termékeket a rendelés visszaigazolását követően általában 2-5 munkanapon belül kézhez veheti.

 • Ingyenes házhozszállítás munkatársaink által - Ha egyéb tevékenységeink folytán az Ön által megadott szállítási cím közelében járunk, a megrendelt termékeket díjmentesen kiszállítjuk. Ebben az esetben a szállítási határidőt a megrendelés időpontjában nem tudjuk garantálni, a szállítás időpontját munkatársaink egyeztetik Önnel elérhetőségein. •  
 •  

 

Fizetés

Üzleteinkben történő áruátvétel esetén az átvételekor készpénzben vagy bankkártyával tud fizetni. Postai vagy futárszolgálat által történő kézbesítés esetén az áru átvételekor készpénzben kell fizetnie a szállítónak, a szállítási költséggel együtt. Ha nem szeretne készpénzben fizetni, lehetősége van a megrendelés összegének banki átutalással előre történő fizetésére is. Ebben az esetben a megrendelés visszaigazolása szerinti összeget kell elutalnia részünkre. A megrendelt áruk kézbesítését a vételár összegének számlánkra történő beérkezése után teljesítjük

Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
"... 4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. (3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja. (4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta. (5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszeru használatából eredő kárának megtérítését. ..."

Szavatosság

- 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről.
- 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről (a szavatosságra és a jótállásra vonatkozó szabályok).

Linkek

- Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
- MKEH
- Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE)

Powered By Kerex-Óbuda Kft. - Medence Szakáruház © 2024